eFotbollslandslaget om FIFA 19: Tre saker vi ser fram emot

eFotbollslandslaget om FIFA 19: Tre saker vi ser fram emot

I samband med släppet av EA SPORTS FIFA 19 frågade vi på redaktionen våra eFotbollsstjärnor vad de egentligen ser mest fram emot med FIFA 19. Svaren avnjuter ni här nedan.

 

Pontus ”GGFrolle” Frostvik

– Att lira FUT Champions, det är dags för mig att nå Elit. Sen att öppna alldeles för många packs med schyssta spelare. Sist men inte minst; att krossa alla i landslaget.

 

Simon ”Zimme” Nystedt

– Främst att jag kan fokusera helt på FIFA i år då jag tagit studenten och numera bor i London tillsammans med mitt lag RomaFnatic. Sen ser jag ju fram emot en ny säsong av livetävlingar där jag känner jag har bra chans att vinna något. Slutligen FUT division rivals – kul med ett bra spelläge att ladda upp inför Weekend League!

 

Olle ”Ollelito” Arbin

– Först och främst ska det bli riktigt roligt att regelbundet möta skickliga spelare i spelläget division rivals! Sedan hoppas jag såklart på att kvala in till så många tävlingsevent som möjligt under året. Slutligen känns det riktigt spännande att även fortsättningsvis få representera Team Gullit och Sverige.