Följ med till Portugal

Följ med till Portugal

Följ med oss på vår resa till Portugal via Instagram (#SvFFeFotboll). Vi bjuder in till att hänga med bakom kulisserna, ta del av taktik och uppsnack, tycka till om laguppställningen i spelet, chatta med spelarna, se matchen och följa med landslagstruppen på nära håll under hela resan.

Den 10:e oktober spelar Sveriges landslag i eFotboll den första landskampen mot Portugal kl 16:00. Det blir en historisk match som spelas på nya FIFA 19 från EA SPORTS. Matchformatet är ett klassiskt Davis Cup format där vi kommer att spela bäst av fem matcher fördelat på fyra singelmatcher samt en dubbelmatch.

Ivan ”BorasLegend” Lapanje:
– En rolig och spännande resa påbörjas för vårt nya landslag mot ett skickligt motstånd. Vi ser fram emot göra den här historiska resan tillsammans med våra fans ute i hela landet.

Den svenska spelartruppen består av spelande förbundskaptenen Ivan ”BorasLegend” Lapanje. Simon ”Zimme” Nystedt och Olle ”Ollelito” Arbin – samtliga professionella FIFA-spelare.
Pontus ”GG Frolle” Frostvik (assisterande förbundskapten):
– Det ska bli otroligt häftigt att vara en del av Sveriges första landskamp i eFotboll. Jag kommer följa och dokumentera hela resan från insidan och dela upplevelsen med våra fans.

Följ med oss på Instagram!
SvFFeFotboll