Vill du representera Sverige i eEURO 2021?

Vill du representera Sverige i eEURO 2021?

Sverige är en av 55 nationer som deltar i UEFA eEURO 2021 – och nu är det dags för att oss att börja förbereda vårt lag!

Vi kommer att arrangera turneringar i eFootball PES 2021 (på PlayStation 4) under januari och februari, där de sex främsta spelarna bjuds in till den slutgiltiga uttagningen. Det officiella kvalet till eEURO inleds sedan i mars. Är du intresserad av att delta? Är minst 16 år och svensk medborgare? Vad väntar du på?

Anmälan sker via vår Discord-kanal – https://discord.gg/y3Efdj7JGG – Ta dig in under ”PES-Sverige” och #eEURO-uttagning så kommer du rätt.

I den slutgiltiga uttagningen kommer vi att ha åtta spelare på plats, utöver vår förbundskapten Samir Ben Sassi och de sex kvalificerade spelarna kommer även ett Wild Card ges ut, till någon som får en chans att bevisa sig innan truppen vi anmäler till eEURO 2021 spikas. Som mest är det fyra spelare vi kommer att kunna anmäla till turneringen.

När vi väl har vår trupp på plats inför UFEA eEURO 2021 så inleds sedan kvalet i mars. Vi kommer att lottas in i en grupp med antingen fyra eller fem andra europeiska nationer. Vi spelar dubbelmöten, och varje match mot en nation består av två individuella matcher, där det sammanlagda resultatet av dem slås ihop. Gruppettan kvalificerar sig direkt till slutspelet i Juli, grupptvåan tar sig vidare till ett nytt kvalspel i maj där det fortsatt finns chans för avancemang.

Se till att följa SvFF eFotboll på Instagram för att hänga med i allt som händer med eEURO 2021 och allt annat kring eFotbollen. Instagram.com/SvFFeFotboll.